23.03.2019 г., 15:55 ч.

Между две ноти 

  Поезия » Любовна
492 0 0

Дойдох при теб в тишината между две ноти

покълнах от сол и от пяна,

на морето рожденото семе.

Излях се във струна,

Създай ме от звуци,

Свободна съм - да ме твориш.

© Сатин Роксан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??