30 jun 2024, 20:33

Между хиляди думи 

  Poesía » De amor
264 2 5

Между хиляди думи.
Между болка и смях.
Между слепи куршуми.
Между радост и грях.

Между зима и лято.
Между вчера и днес.
Търся твоята сянка.
Търся твоя адрес!

И вървя от години.
И мечтая на глас.
Не за златни бижута.
Не за вила в Парнас.

Не за топло местенце.
Не за скъпи коли.
Не за блясък и слава.
Не за власт и пари.

А за твойта усмивка!
И за твоя адрес!
Между два светофара.
Между вчера и днес!

© Георги Ревов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??