29 mar 2005, 0:45

Между Небето и Земята 

  Poesía
1108 0 0

Между Небето и Земята има тесен път,

по който преминават само силните.

Между Небето и Земята е застинала Болката
от невъзможността да докоснеш Небето,

ако не превъзмогнеш постоянното падане по Земята.

За да не останеш между Небето и Земята,

трябва да преодолееш земното притегляне

и да се изкачиш по стълбата на Любовта.

Между Небето и Земята е моята душа…

© Мариана Харизанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??