29 мар. 2005 г., 00:45

Между Небето и Земята 

  Поэзия
1046 0 0

Между Небето и Земята има тесен път,

по който преминават само силните.

Между Небето и Земята е застинала Болката
от невъзможността да докоснеш Небето,

ако не превъзмогнеш постоянното падане по Земята.

За да не останеш между Небето и Земята,

трябва да преодолееш земното притегляне

и да се изкачиш по стълбата на Любовта.

Между Небето и Земята е моята душа…

© Мариана Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??