11 sept 2011, 19:48  

Между нощта и деня... 

  Poesía » De amor
2285 0 47

                 

 

 

                                   крехкото стръкче любов - 

              саморасляче от дните есенни топли 

              в душата ми поникнало 

              нежно в тъмното светлее 

              и ми спомня 

              за теб…

              сянката ти - късче живот

              след тебе останало

              в тишината на празните ми сънища 

              пътеката към бялото изгубена 

              все още търси

              и към мен…


              а силуетът на спомена
              от зората изваян с пръсти 
нежни 

              от звездно небе

              нишката жива отново рисува 

              от тебе до мен между

              нощта и деня…

 

 

        http://www.youtube.com/watch?v=QJZZ6d8ruCY

 

 

              МУЗИКА > Celtic Pan Flute

 

 

               художник - Jurgen Gorg

 

 

 

© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??