крехкото стръкче любов -
саморасляче от дните есенни топли
в душата ми поникнало
нежно в тъмното светлее
и ми спомня
за теб…
сянката ти - късче живот
след тебе останало
в тишината на празните ми сънища
пътеката към бялото изгубена
все още търси
и към мен…
а силуетът на спомена
от зората изваян с пръсти нежни
от звездно небе
нишката жива отново рисува
от тебе до мен… между
нощта и деня…
http://www.youtube.com/watch?v=QJZZ6d8ruCY
МУЗИКА > Celtic Pan Flute
художник - Jurgen Gorg
© Магдалена Костадинова Все права защищены