4 may 2012, 12:45

Между самота и жена 

  Poesía » De amor
552 0 1

Дали трябва винаги да се избира

между самотата и една жена,

дали си струва така да се умира –

дори и да нямаш никаква вина?

 

Върху сърцето има горчиви рани,

останали там без нейната любов –

самотата е живот с празни длани,

без жена и без любовен благослов.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??