May 4, 2012, 12:45 PM

Между самота и жена 

  Poetry » Love
579 0 1

Дали трябва винаги да се избира

между самотата и една жена,

дали си струва така да се умира –

дори и да нямаш никаква вина?

 

Върху сърцето има горчиви рани,

останали там без нейната любов –

самотата е живот с празни длани,

без жена и без любовен благослов.

© Никица Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??