1 oct 2016, 10:04

Мелодия в нощта 

  Poesía » De amor
263 0 0

В нощта сред лунните лъчи

чудна музика звучи -

мелодия небесна -

каква е тази песна?

Серафим в нощните тъми -

най-хубава от вси моми,

пее в ангелския хор

във звездния простор.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??