22 jul 2007, 17:44

"Мемоарите на една гейша" 

  Poesía
3592 0 8

Аз нямам право да обичам,
нямам право да мечтая.
Не трябва в любов да ти се вричам,
а продължавам все по-силно да те желая...

С тяло на Богиня
и с коварен поглед на Сатана,
загърбих човешките чувства
и престанах да се наричам Жена...

Аз гейша съм - признавам го без свян,
криейки лицето си зад маска бяла,
облечена цялата в коприна -
живея в свят неразгадан...

Зад дълбоките като извор очи
крия сълзите и самотата.
Не казвам на никого от какво боли
и оставам насаме с празнотата...

Аз гейша съм - живея, за да давам
щастие, привидна "любов" дори.
Но теб, любими, моето сърце никога не ще забрави,
защото част от него винаги ще бъдеш ти...

Аз гейша съм - това е като присъда,
завинаги погребах своите мечти...
Аз гейша съм - такава до край ще бъда,
ранима е моята душа - разбра го, нали...?

П.П.: използвани са цитати от филма "Мемоарите на една гейша"!

© Инна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??