Някакси премина
страшната година.
Бях под карантина
дълго без бамбина!
Но пък, догодина,
няма да се мина -
С битата ваксина,
хуквам за чужбина!
Там, от магазина,
с мъничко белина
няма да подмина
с мойта лимузина
хубавата Джина,
черничката Зина,
дръпнатата Ли На,
пълничката Нина,
сладката Марина,
бедната Катрина,
даже - Катерина
в Южна Каролина!
Юри
Йовев
Декември
2020 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados