11 jul 2010, 22:00

Мераклийска нощ 

  Poesía » De humor
994 0 29

 

Нощта по токчета върви,

бедра настойчиво разкрива,

меракът в кръчмата седи,

на уиски с бира фантазира.

 

Размътен поглед в деколте

се спъва и покой намира,

луната скри лице с ръце,

през пръсти тайно шпионира.

 

Цветарка, с звезден кош в ръка,

край масите с усмивка спира,

ще има бонус вечерта,

най-чистата любов напира.

 

А после нежна е нощта -

във събота срещу неделя -

и притъпени сетива

отлитат в ангелски постели.

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??