12 sept 2009, 12:44

Метафора 

  Poesía » Filosófica
564 0 2

Получихме тъпа роля във филма, наречен Живот...

Режисьорът е Господ, Човекът играе идиот!

Сюжетът е познатата история за лицемерие и лъжи,

за отношения между хора и безчувствените кукли на конци.

Но не ви ли омръзнаха тези безкрайни игри?

Да стоите в своите опаковки, затрупани от етикети и цени?

Краят е близо - не остава време да решиш -

Ти ли ще командваш или на Конците ще висиш?!

© Цветина Ненчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??