23 abr 2021, 10:53

Метали 

  Poesía » Otra
412 1 7

Златото –

благороден метал.

И среброто

е в компанията.

А платината

цар е там.

Господари

на света.

И на човека…

Който

краде,

мами,

поробва,

убива.

Заради тях.

С желязо,

мед

и други –

неблагородни метали.

Благородните

са винаги

чисти,

блестящи,

красиви,

примамливи…

Украса на грешния свят.

Център,

символ

и страст.

Бог…

 

 

© Георги Коновски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??