23 feb 2012, 9:46

Метрослучка 

  Poesía » De humor
1051 1 32

 

Днес на „Опълченска”

срещнах една женска.

 

Бяхме само двама.

Помежду ни – джама.

 

Гледахме се смешни.

Нищо не притурям:

интересът беше

нелитературен.

 

Но дорде се тутя,

като някой *утю

и метрото тю-тюю…

 

Тъй за съжаление

и с живота стана.

Мина покрай мене

само за реклама.

 

 

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??