23.02.2012 г., 9:46 ч.

Метрослучка 

  Поезия » Хумористична
1050 1 32

 

Днес на „Опълченска”

срещнах една женска.

 

Бяхме само двама.

Помежду ни – джама.

 

Гледахме се смешни.

Нищо не притурям:

интересът беше

нелитературен.

 

Но дорде се тутя,

като някой *утю

и метрото тю-тюю…

 

Тъй за съжаление

и с живота стана.

Мина покрай мене

само за реклама.

 

 

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??