Долита миг... прекрасен
упоява,
докосва и разтърсва из основи,
а после, като птица отлетява
и части от сърцето... рони!
Започваш къс по къс да го събираш
обвивайки се целия в заблуда,
залъгвайки, че този миг отминал
достатъчен е, да държи те буден.
Но идва ден, във който осъзнаваш,
че то е минало,
и там ще си остане,
а за да бъдеш жив, да съществуваш,
ти трябва миг, за който да се хванеш!
© Радка Горанова Todos los derechos reservados
Поздрави и от мен!