11 jul 2016, 7:56

Миг 

  Poesía » De amor
519 0 8

От онзи миг не искам да съм влак.

Не искам релси, машинист, семафор

да слагат в рамки нуждата от бяг

към цъфнали внезапно нежни макове.

 

От онзи миг съм снежна тишина

отронена от влюбена топола,

листенце в бурна, ледена вода

заплувало към теб. Защо ли?

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??