2 may 2007, 17:09

Миг 

  Poesía
657 0 2
 

След весел дъжд, като песен в златната есен,


Слънце рисува дъга в красивите детски очи,


искрящи в безвремието на мига,


който уловен веднъж съществува завинаги.

© Славея Гарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??