2 мая 2007 г., 17:09

Миг 

  Поэзия
623 0 2
 

След весел дъжд, като песен в златната есен,


Слънце рисува дъга в красивите детски очи,


искрящи в безвремието на мига,


който уловен веднъж съществува завинаги.

© Славея Гарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??