2.05.2007 г., 17:09 ч.

Миг 

  Поезия
624 0 2
 

След весел дъжд, като песен в златната есен,


Слънце рисува дъга в красивите детски очи,


искрящи в безвремието на мига,


който уловен веднъж съществува завинаги.

© Славея Гарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??