5 dic 2008, 14:28

Миг 

  Poesía » De amor
1166 1 6
В очите ти бездънни
потъвам отново и отново...
В усмивката ти се потапям,
очите ми искрят и съм щастлива.
Обичам те - прошепвам тихо,
ти ми връщаш шепи светлина,
а тя е само ярък символ
на две сърца...
в една душа...

© Ин Вел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??