Dec 5, 2008, 2:28 PM

Миг 

  Poetry » Love
1162 1 6
В очите ти бездънни
потъвам отново и отново...
В усмивката ти се потапям,
очите ми искрят и съм щастлива.
Обичам те - прошепвам тихо,
ти ми връщаш шепи светлина,
а тя е само ярък символ
на две сърца...
в една душа...

© Ин Вел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??