21 jun 2010, 16:03

Миг 

  Poesía » Otra
547 0 0

Миг
По пътека мрачна тя върви,
а сякаш спряла е за малко.
Сърце, кървящо от раздяла,
капки кърв леко от очите се отронват.

© Виктория Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??