Избягах за миг.
Скрих се безумна в очите ти,
със себе си взех чувствата...
Избягах от безкрая на дните си!
Откраднат миг на лудост
с огнена страст примесен,
изпълнен с толкова хубост
и край - неизвестен!
© Паула Петрова Todos los derechos reservados