8 may 2009, 7:58

Миг 

  Poesía » De amor
534 0 3

 

В мислите си предвидливо

търсиш дом и тих съпруг,

но мигът непредвидимо

ще те срещне с някой друг.

 

Той, вулканът от стремежи,

скрита нежност и екстаз,

сигурно ще забележи

и превърне в буйна страст.

 

Ето ти любовна чаша,

пий и всичко забрави!

Тази синя нощ е наша.

Утрото ще ни прости.

© Иван Миланов Шопов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??