В мислите си предвидливо
търсиш дом и тих съпруг,
но мигът непредвидимо
ще те срещне с някой друг.
Той, вулканът от стремежи,
скрита нежност и екстаз,
сигурно ще забележи
и превърне в буйна страст.
Ето ти любовна чаша,
пий и всичко забрави!
Тази синя нощ е наша.
Утрото ще ни прости.
© Иван Миланов Шопов Всички права запазени