1 may 2019, 10:26

Миг от пролетта 

  Poesía » De amor
1126 8 15

Няма как моят свят да пустее,

ако ти си му пролетен вятър.

Всяко зрънце у мен ще узрее,

ще кълни, ще расте и ще мята

цветна краска на прозата сива,

щом синигер в зората запее...

Тази пролет така ни отива!

Няма как моят свят да пустее.

 

© Калина калина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??