May 1, 2019, 10:26 AM

Миг от пролетта 

  Poetry » Love
1169 8 15

Няма как моят свят да пустее,

ако ти си му пролетен вятър.

Всяко зрънце у мен ще узрее,

ще кълни, ще расте и ще мята

цветна краска на прозата сива,

щом синигер в зората запее...

Тази пролет така ни отива!

Няма как моят свят да пустее.

 

© Калина калина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??