Миг първи – Среща
Срещнах те случайно,
ти не ме подмина.
Бързо се оказах
в рамка на картина.
***
Миг втори - Кражба
Ти открадна моя сън,
аз пък – твоята душа
и наистина не знам,
как напред да продължа.
© Мом Todos los derechos reservados