Миг девети – Вина
Виновен ли съм затова,
че аз за теб копнея,
че искам заедно, в едно
телата ни да слея.
***
Миг десети – Прозорец
Стоя под тъмния прозорец
и чакам да се появиш.
Вратата ти да ми отвориш,
сърцето ми да приютиш.
© Мом Todos los derechos reservados