8.02.2024 г., 17:25 ч.

Мигове (9,10) 

  Поезия » Любовна, Еротична
136 0 0

Миг девети – Вина

 

Виновен ли съм затова,

че аз за теб копнея,

че искам заедно, в едно

телата ни да слея.

 

                ***

 

Миг десети – Прозорец

 

Стоя под тъмния прозорец

и чакам да се появиш.

Вратата ти да ми отвориш,

сърцето ми да приютиш.

© Мом Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??