Остарявам! Разделям се с времето!
Незабелязано летят миговете и годините...
Остава само любеща душа, сърце горещо.
И мъка по загубените дни и самота.
А болката е само за обичта!
За дните без тебе, за времето преминало
в раздяла.
Искам твоите прегръдки сластни!
Искам твоята усмивка нежна!
Искам и жадувам за твоята близост!
Миговете се стопяват и отлитат в небитието.
Миг след миг живея за тебе любими.
И нека времето с радостта отлита.
Нищо, че дните вървят към своя край.
И в небитието аз ще те обичам знай.
© Йонка Янкова Todos los derechos reservados