9.07.2017 г., 20:57 ч.

Миговете отлитат 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
369 0 6

Остарявам! Разделям се с времето!

Незабелязано летят миговете и годините...

Остава само любеща душа, сърце горещо.

И мъка по загубените дни и самота.

А болката е само за обичта!

За дните без тебе, за времето преминало

в раздяла.

Искам твоите прегръдки сластни!

Искам твоята усмивка нежна!

Искам и жадувам за твоята близост!

Миговете се стопяват и отлитат в небитието.

Миг след миг живея за тебе любими.

И нека времето с радостта отлита.

Нищо, че дните вървят към своя край.

И в небитието аз ще те обичам знай.

 

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??