14 dic 2018, 0:43

Мигът 

  Poesía » De amor, Verso libre
556 0 0

Мигът

 

Ей там, на бара.

Докосна чашата със устни.
Миг, в който аз се влюбих.
Не в чашата, а в теб!

А.А.

© А.А. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??