Dec 14, 2018, 12:43 AM

Мигът 

  Poetry » Love, Free verse
557 0 0

Мигът

 

Ей там, на бара.

Докосна чашата със устни.
Миг, в който аз се влюбих.
Не в чашата, а в теб!

А.А.

© А.А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??