Мигът на залеза
Залезът - пастелно притихнал
оставя жаркия ден да си тръгне.
Миг застинало безвремие -
усещане за наслада и любов.
Тишина се сгушва в милващи очи.
Капва сълза - от обич проронена.
Онемяло време - мигът на залеза.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados