Търсих любов,
намерих любов,
чувствах любов,
пях от любов,
писах за любов,
а сега съм отново тук и прося я от теб.
Дари ме с любов,
намери ме с любов,
почувствай ме с любов,
попей ми с любов,
попиши ми за любов,
постой на брега и обичай ме поне за миг.
© Снежана Петрова Todos los derechos reservados