Ти най-добре от всички ме познаваш.
Очаквала си с трепет всяка дума.
Най-верния ми път когато даваш,
след грешките ми триеш сякаш с гума.
Родила си ме и си ме създала.
Аз съм жена... и твоето момиче.
Ти никога до днес не ме предаде
и ме научи силно да обичам.
Добра да съм, но и да бъда силна,
любов да давам в мъката жестока.
В живота си доброто да постигам....
Да следвам гордо твоята заръка.
© Снежина Айдарова Todos los derechos reservados