Деца са си играли с лейкопласт,
а аз като дете не си играя.
И често за Милена мисля аз,
как искам да сме двамата във стая.
Деца са си играли във коптор,
а аз дори и там тъгувах,
Защо се влюби? Брех, Йотор!
Нали това ти скъпо струва.
Деца са си играли с керосин,
но няма да са нашите с Милена,
зарязан бях и то заради син
на шейха на република Гвинея.
Деца са си играли в златни дни,
а аз копая нивите предишни.
И името ти мило все ехти,
защото и във рима пиша.
Деца са си играли с гипс’картон,
а любовта е стара крива маса.
Душата му на Яворов е стон,
а на Йотор е в бирената каса.
© Йотор Амер Todos los derechos reservados