4.11.2022 г., 22:17 ч.

Милена 

  Поезия » Любовна
186 0 0

Деца са си играли с лейкопласт,

а аз като дете не си играя.

И често за Милена мисля аз,

как искам да сме двамата във стая.

 

Деца са си играли във коптор,

а аз дори и там тъгувах,

Защо се влюби? Брех, Йотор!

Нали това ти скъпо струва.

 

Деца са си играли с керосин,

но няма да са нашите с Милена,

зарязан бях и то заради син

на шейха на република Гвинея.

 

Деца са си играли в златни дни,

а аз копая нивите предишни.

И името ти мило все ехти,

защото и във рима пиша.

 

Деца са си играли с гипс’картон,

а любовта е стара крива маса.

Душата му на Яворов е стон,

а на Йотор е в бирената каса.

© Йотор Амер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??