5 sept 2005, 23:49

Мили мой ! 

  Poesía
933 0 1
Мили мой, кажи ми ти
обичаш ли ме, или не.
Кажи ми ти, не ме мъчи.
Любов насила аз не искам,
в любов коварна да се скитам.
Къде си ти кажи ми ,
на криеница не играй,
а честно ми признай.
За една любов  невъзможна
не искам аз да страдам.

© Мими Найденова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??