На випуск 1994 г., Тутракан
Мили приятели, пак се събрахме,
пак се прегърнахме и се видяхме.
Малко ли, много ли сме променени,
ала все същите щури, засмени.
Пак се сбогуваме, пак се разделяме,
всички по пътя си отново поемаме.
И занапред не ще се забравяме,
пак да се срещнем си обещаваме.
22.08.2011 г.
© Иванка Морарова Todos los derechos reservados