4 mar 2008, 7:12

mimi 

  Poesía » De amor
563 0 0
        За две души

Две влюбени души,
събрали в себе си
една любов голяма.
Борят се срещу себе си,
за да може да блести
в цялата си красота
несравнимо любовта...

© Инна Ченкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??