4 мар. 2008 г., 07:12

mimi 

  Поэзия » Любовная
564 0 0
        За две души

Две влюбени души,
събрали в себе си
една любов голяма.
Борят се срещу себе си,
за да може да блести
в цялата си красота
несравнимо любовта...

© Инна Ченкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??