23 abr 2016, 19:49

Мимолетно 

  Poesía
271 0 0

Премина през живота ми, като стрела...

Амур изпрати я, но с времето разбрах, 

че силната любов

не познава възрастта.

 

Нека мимолетна да е силната любов,

нека страсти, като въглени

във пепелта да тлеят!

Щом с някой ти звездите си броил

и звездни пътища с него си пребродил-

недей тъгува, че е сън това сега.

Важно е, че то е съществувало!

© Павлина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??