29 sept 2022, 11:22

Минало несвършено 

  Poesía » De amor, Versos blancos, Verso libre, Otra
306 0 0

Ако вчера се беше обадил,

щях да размисля,

И в теб да притихна.

Може би не съвсем цяла,

но сигурна, че те обичам.

Ако вчера ме беше потърсил,

щях да разперя душата широко,

с нея да те прегърна

не съвсем цяла,

но сигурна, че те обичам.

 

Ако само ме беше повикал...

 

Но днес,

днес съм много различна.

Събрала всички (наши) несбъднати Вчера

Ново Днес си направих.

За да обичам.

До Утре,

когато пак ще е Вчера.

© DiaryGirl Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??