Sep 29, 2022, 11:22 AM

Минало несвършено 

  Poetry » Love, White poetry, Free verse, Other
322 0 0

Ако вчера се беше обадил,

щях да размисля,

И в теб да притихна.

Може би не съвсем цяла,

но сигурна, че те обичам.

Ако вчера ме беше потърсил,

щях да разперя душата широко,

с нея да те прегърна

не съвсем цяла,

но сигурна, че те обичам.

 

Ако само ме беше повикал...

 

Но днес,

днес съм много различна.

Събрала всички (наши) несбъднати Вчера

Ново Днес си направих.

За да обичам.

До Утре,

когато пак ще е Вчера.

© DiaryGirl All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??