20 oct 2005, 17:59

МИНАЛОТО 

  Poesía
1034 0 0

Миналото ти изчезва във пожар,
тъмни мисли настоящето прикриват
и няма за сърцето цяр,
щом плесени душата ти обвиват.

© Десислав Динев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??