17 sept 2009, 0:08

Минава полунощ 

  Poesía » Otra
457 0 1

 

 

                                                  Минава полунощ

                           

                                                 Софийските мъгли

                                                    крият спомени,

                                                    които оживяват.

                                                   Ще дойде утрото -

                                                   самотен веселяк.

                                                   А мен нощта ми обеща,

                                                   че ще ме върне пак

                                                          на спирката,

                                                    при стария квартал,

                                                    където още чака

                                                    забравеното мое детство.

                                                         Wali. (Виолета Томова)

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Здравей, Вили! Сърдечни поздрави!
    ...а старият квартал мирише на спокойна обич и на детски смехове.
    От някъде проскърцват млади люлки,щастливи с женските си гласове.
    Сред стария квартал разпънало екран живее лятното любимо кино.
    Ела, да седнем в тишината там. Ела,със спомена ще станем трима...
Propuestas
: ??:??